Gulerodskage

Dej:

6 Æg

4 dl. Sukker

2 tsk. St. kanel

2 tsk. Vaniljesukker/ ½ stang vaniljekorn

3 dl. Mel

2 tsk. bagepulver

1 dl. Rasp olie

1/2 dl. appelsinsaft.

3 store eller 6 små fint revet gulerod

1 fint revet æble uden skral

Reven skal af en appelsin

Glasur:

200g Philadelphia

½ stang vaniljekorn

250g Flormelis

125g Blødt smør

Reven skal af en citron

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft/ 200 alm. Ovn.

Dej:

Æg, sukker, kanel, vanilje og appelsin skal piskes sammen
til en tyk luftig masse.

Reven gulerod og æble vendes i melet og derefter puttes det
i dejen sammen med bagepulver og vendes godt sammen.

Olie og appelsinsaft puttes i dejen og piskes godt.

Dejen puttes i en springform eller bradepande 20X30 cm. Og
bageovnen i 45-60 min. Alt efter ovnen.

Kagen stilles til afkøling.

Glasuren:

Ost, smør, flormelis, vanilje og citronskal puttes i en
skål og piskes sammen til en blød masse.

Glasuren smørres ud på den afkølede kage og stilles i
køleskabet gerne til dagen efter.