Kanel snegle

10 stk.

Dej:

25g Gær

1,5 spsk. Rørsukker

¼ tsk. Salt

1 Æg

1,5 dl Mælk

1 tsk. Kardemomme

½ tsk. Kanel

90g Smør eller 0,5 dl. Rapsolie

300 g Mel

Fyld:

75g Blødt smør

1/2 dl. Rørsukker

¼ dl. Brun farin

1,5 spsk. Kanel

Glasur:

125g Flormelis

Vand

Evt. 1 spsk. Kakao

1 æg til pensling af kanelsneglene.

Man kan også undlade glasur og drysse sneglene med
perlesukker efter pensling med æg.

175 grader i varmluft ovn og 200 grader i alm. Ovn.

Lun mælken og kom sukker, gær, salt, æg, kardemomme, kanel i
en skål og rør det sammen.

Bland halvdelen af melet i og rør det godt til dejen laver
tråde.

Del smørret eller mål olie og kom det i dejen.