Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i 10 min.
Dej:
4 æg
125g sukker
120g mel
1 tsk. bagepulver (kan undlades)
Kornene fra en ½ vanilje stang eller 1 tsk. vaniljesukker
Revet skal fra 1 appelsin
Creme:
200g Philadelphia ost ( naturel)
125g blødt smør
250g flormelis
Kornene fra 1 vanilje stang eller 2 tsk. vaniljesukker
2½ dl piske fløde
revet skal fra 2 appelsiner
kødet fra 3 passionsfrugter
Revet chokolade til pynt
Dej:
Pisk de 4 æg med sukker og vanilje til det er luftigt og hvidt.
Vend forsigtigt mel, bagepulver og appelsinskal i æggemassen.
Dejen puttes på en bageplade med bagepapir eller en smurt plade.
Dejen puttes i ovnen og skal være lysebrun og ikke hård i kanterne.
Bunden tages ud fra ovnen og stilles til afkøling lidt på en rist med bagepapir drysset med lidt sukker, imens cremen laves.
Creme:
Osten, smørret, florsukker, vanilje, revet appelsinskal og kødet fra passionsfrugterne piskes sammen til en ens artet masse.
Piske fløden til flødeskum og vend den i oste massen.
Nu skal rouladen samles.
Tag bunden og lig den på bordet og fordel halvdelen af cremen ud på bunden.
Nu skal bunden rulles forsigtig og ikke pres, så ryger fyldet ud.
Læg rouladen på et fad/tallerken.
Resten af cremen puttes i en sprøjtepose og sprøjtes ud på rouladen.
Pynt med revet chokolade på toppen og put rouladen på køl,
Rouladen skal stå i køleskab i min 2 timer før servering.