20171108_161750

(150 stk.) bages i forvarmet ovn på 175 grader i ca. 10 min.

Du skal bruge:

175g Sukker

100g Smør

1 Æg

2 spsk. Fløde

½ tsk. st. nelliker

1 tsk. st. hvid Peber

1 tsk. st. Ingefær

½ tsk. Kanel

½ tsk. Hjortetaksalt

250g Mel

Dejen laves:

Alle ingredienser kommes i en skål og det æltes sammen til en dej med fingrene. Når dejen er ens artet og smørret fordelt ud i dejen, skal man ikke blive ved med at ælte.

Del dejen i 3 og del derefter hver af de 3 dele i nye 5 dele, så man har 15 stykker dej. Tril hver af dem til pølser ca. 1 cm i diameter og del derefter i 10 dele.

Tril dem til kugler og put dem på en smurt bageplade eller en bageplade dækket med bagepapir.

Pebernødderne fylder lidt ud, så de skal ikke stå for tæt.

Når pladen er fuld stilles pladen i ovnen og Pebernødderne bages i ca. 10 min.

Når de er gyldne og har fået farve i bunden, er de færdige.

Pebernødderne stille til afkøling og kommes derefter i en tætsluttende dåse.

20171110_191348