img_20171106_193538_588

 ( 2 pers.)

Du skal bruge:

1/4 frisk rødskål

1/4 pomelo

1/3 granatæble

50g valnødder

1 spsk. fyldende honning

salt og peber

Salaten laves: 

Skyl og del rødkålen, således at du har en 1/4. Fjern stokken og skær rådkålen i tyndeskiver eller skær det på et mandolinjern.

Put den skåret rødkål i en skål.

Skær skrællen af pomeloen og del den, så du har en 1/4. Man skal fjerne hinder og kerner, så det kun er frugtkødet, som kommer i salaten.

Så skal man dele granatæblet og kernerne puttes i skålen.

Knus valnødderne med hænderne, så det ikke er hele stykker og put dem i skålen.

Tilsæt honningen og lidt salt og peber.

Vend salaten godt rundt og stil den på køl en ½ time eller til den skal serveres.

Husk at vende rundt i salaten lige bliver vendt rundt inden servering. Saften for frugten laver selv den skønneste dressing.