( 1 pers.)
Du skal bruge:
100g Spaghetti
1 skinkeschnitzel
100g Grønkål
½ Porre
1 Gulerod
1 spsk. Kapers
1 spsk. revet Parmesan
½ dl. Fløde
lidt smør/ olie til stegning.
Salt og Peber
Du gøre følgende:
Sæt vandet over til Spaghettien og kom lidt salt i vandet.
Skær kødet i tynde skiver.
Skyl grønsagerne, porre og gulerod skæres i skiver. På Grønkålen fjernes stikken og skæres i strimler.
Riv en spsk. fuld Parmesan, så den er klar.
Når vandet koger, puttes spaghettien i vandet og koges efter anvisningen på pakken.
Steg kødet i en varm pande til, kødet er brunet på alle sider.
Kom alle grønsagerne i panden til kødet og lad det steget i et par minutter.
Derefter kommes kapers, fløde og parmesan i panden.
Smag til med salt og peber.
Når Spaghettien er færdig, hældes vandet fra.
Spaghettien og pandens indhold blandes sammen i gryden.
Så er maden klar, riv evt. lidt frisk Parmesan over.