20171014_162835

( 1 pers.)

Du skal bruge:

100g Spaghetti

1 skinkeschnitzel

100g Grønkål

½ Porre

1 Gulerod

1 spsk. Kapers

1 spsk. revet Parmesan

½ dl. Fløde

lidt smør/ olie til stegning.

Salt og Peber

Du gøre følgende:

Sæt vandet over til Spaghettien og kom lidt salt i vandet.

Skær kødet i tynde skiver.

Skyl grønsagerne, porre og gulerod skæres i skiver. På Grønkålen fjernes stikken og skæres i strimler.

Riv en spsk. fuld Parmesan, så den er klar.

Når vandet koger, puttes spaghettien i vandet og koges efter anvisningen på pakken.

Steg kødet i en varm pande til, kødet er brunet på alle sider.

Kom alle grønsagerne i panden til kødet og lad det steget i et par minutter.

Derefter kommes kapers, fløde og parmesan i panden.

Smag til med salt og peber.

Når Spaghettien er færdig, hældes vandet fra.

Spaghettien og pandens indhold blandes sammen i gryden.

Så er maden klar, riv evt. lidt frisk Parmesan over.