Bages i forvarmet ovn på 180 i 10-15 min.
Du skal bruge:
Dej:
4 Æg
120g Sukker
120g Hvedemel
1 tsk. Vaniljesukker / ½ vaniljestang
1 tsk. Kakao
evt. ½ tsk. Bagepulver
Creme:
250g Smør
2 past. Æggeblommer
100g Flormelis
3 tsk. Kakao
Dejen laves:
Tag smørret ud af køleskabet og lad det stå på køkkenbordet.
Pisk æg og sukker sammen til, det er helt lyst.
Vend hvedemel, Vanilje sukker og evt. bagepulver i æggemassen.
Hvis man vil have striber i dejen, tager man en ½ dl. Dej fra, inden man fordeler dejen ud på pladen.
Dejen fordeles ud på en bageplade dækket med bagepapir eller en smurt bageplade.
I den sidste dej blander man Kakaoen i, put dejen i en engangssprøjtepose, klip et meget lille hul og sprøjt i striber ud oven på dejen.
Bagepladen sættes i ovnen og bages til den er gylden, den må ikke blive hård i kanterne.
Tag kagen ud af ovnen og vend den over på en rist med bagepapir drysset med sukker.
Imens kagen køler af laves cremen.
Smør, æggeblommer, flormelis og Kakao kommes i en skål og røres sammen. Det skal piskes i omkring 10 til 15 min. således at det bliver ensartet masse.
Når kagen er afkølet smørres cremen ud og kagen rulles sammen.
Kagen stilles på et fad og stilles i køleskabet til den skal serveres.