tiger-roulade-1

Bages i forvarmet ovn på 180 i 10-15 min.

Du skal bruge:

Dej:

4 Æg

120g Sukker

120g Hvedemel

1 tsk. Vaniljesukker / ½ vaniljestang

1 tsk. Kakao

evt. ½ tsk. Bagepulver

Creme:

250g Smør

2 past. Æggeblommer

100g Flormelis

3 tsk. Kakao

Dejen laves:

Tag smørret ud af køleskabet og lad det stå på køkkenbordet.

Pisk æg og sukker sammen til, det er helt lyst.

Vend hvedemel, Vanilje sukker  og evt. bagepulver i æggemassen.

Hvis man vil have striber i dejen, tager man en ½ dl. Dej fra, inden man fordeler dejen ud på pladen.

Dejen fordeles ud på en bageplade dækket med bagepapir eller en smurt bageplade.

I den sidste dej blander man Kakaoen i, put dejen i en engangssprøjtepose, klip et meget lille hul og sprøjt i striber ud oven på dejen.

wp_20160104_002

Bagepladen sættes  i ovnen og bages til den er gylden, den må ikke blive hård i kanterne.

Tag kagen ud af ovnen og vend den over på en rist med bagepapir drysset med sukker.

Imens kagen køler af laves cremen.

Smør, æggeblommer, flormelis og Kakao kommes i en skål og røres sammen. Det skal piskes i omkring 10 til 15 min. således at det bliver ensartet masse.

Når kagen er afkølet smørres cremen ud og kagen rulles sammen.

wp_20160104_003

Kagen stilles på et fad og stilles i køleskabet til den skal serveres.