20180104_174825

4 pers.

I forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. eller på middelvarm pande i 15-20 min.

Du skal bruge:

4 kyllingebryst

1 potte frisk persille (alm. str.)

4 fed hvidløg

8 skiver parmaskinke

1 stor bøffel mozzarella

Salt og peber

lidt oliven olie

Du skal gøre:

Klip/ riv persillen af før jorden og skyl den godt. Hak den groft og kom den i en lille skål.

Pil hvidløgene og pres dem ned i skålen til persillen og bland det god sammen.

Del mozzarellaen i 4 dele

Tag et spækbræt og skær en lomme i hver af kyllingebrysterne.

Fordel persille/hvidløgsblandingen i hvert kyllingebryst og derefter læg et stykke mozzarella.

20180104_165014

Luk kødet sammen og pak hver kyllingebryst pakkes ind i parmaskinke.

Husk at samlingerne på skinken skal være på undersiden af kyllingebrystet eller man kan sætte kødnåle i.

Ellers kan skinken falde af kødet ved stegningen.

20180104_170055

Ønsker man at stege kyllingen i ovnen, lægges de på en bageplade, gerne med genbrugspapir.

Drys med salt og peber. Hæld lidt oliven olie ud over kødet.

Når man steger på pande, kommes lidt oliven olie på panden. Brun kyllingen af og lad det stå først på samlingerne.

Kyllingen kan serveres med kartofler, pasta, ris og salat eller kogte grønsager.