1-2 stk. bages ved 180 grader i 20-30 min.
Du skal bruge:
500g Kyllingelever
1 tsk. salt
½ tsk. peber
½ tsk. muskatnød
1 tsk. timian
3 spsk. mel
100 g smør
1 æg
1 stor løg
3 spsk. fløde
Du skal gøre:
Hak kyllingeleveren i en kød hakker sammen med det pillede og delte løg.
Kom den hakkede lever op i en skål og kom de andre ingredienser op i skålen og rør det godt sammen.
Derefter hældes massen op i en 1 l brød form eller alufolie form, man kan også vælge 2 ½l forme.
Derefter kommes den i en vandbad ind i en forvarmet ovn i ca. 30 min.
Saften skal være klar, når man trykker let oven på leverpostejen.
Laver man den i mindre forme, skal man også sætte bage tiden ned passende til mængden i formene.
Kyllingelever tilberedes hurtigere end almindelig svine og kalvelever.
Kyllingeleverpostejen serveres lun med groft brød og surt til.
Den kan også bruge til forret.