1-2 stk. bages ved 180 grader i 20-30 min.

Du skal bruge:

500g Kyllingelever

1 tsk. salt

½ tsk. peber

½ tsk. muskatnød

1 tsk. timian

3 spsk. mel

100 g smør

1 æg

1 stor løg

3 spsk. fløde

Du skal gøre:

 Hak kyllingeleveren i en kød hakker sammen med det pillede og delte løg.

Kom den hakkede lever op i en skål og kom de andre ingredienser op i skålen og rør det godt sammen.

Derefter hældes massen op i en 1 l brød form eller alufolie form, man kan også vælge 2 ½l forme.

Derefter kommes den i en vandbad ind i en forvarmet ovn i ca. 30 min.

Saften skal være klar, når man trykker let oven på leverpostejen.

Laver man den i mindre forme, skal man også sætte bage tiden ned passende til mængden i formene.

Kyllingelever tilberedes hurtigere end almindelig svine og kalvelever.

Kyllingeleverpostejen serveres lun med groft brød og surt til.

Den kan også bruge til forret.