1 stk.

Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 45-60 min.

Du skal bruge:

6 æg
4 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en stang vanilje
3 dl. mel
2 tsk. bagepulver
150g pistacienødder ( fint hakket)
1 dl. raps olie

Glasur:
250g flormelis
2 spsk. kakao
lidt varm kaffe

Du skal gøre:
Kom æg, vaniljesukker og sukker op i en skål og rør det hvidt, tykt og luftigt, gerne på eller med maskine.
Kom mel, pistacienødder, olie, bagepulver og appelsinsaften i æggemassen og pisk den sammen.
Kom dejen op i en smurt springform og ind i forvarmet ovn.
Lad en prøve med en strikkepind eller trægrillspyd for at se om kagen er færdig. Der må ikke være dej på pinden.
Når kagen er færdig, sættes den på en rist til afkøling.
Glasuren laves ved at komme flormelis op i en skål og tilsæt kaffen lidt efter lidt.
Kom glasuren ud over kagen.
Når glasuren er tør, er kagen klar til servering.
Kagen kan godt laves dagen før.