50 stk.

Bages ved 175 grader i ca. 35-40 min.

Du skal bruge:

175g mørk chokolade 50-75%

2 tsk. vanilje sukker

250g smør

4 æg

150g mel

230g sukker

150g mørk Toblerone

150g lys Toblerone

150g Hvid Toblerone

Du skal gøre:

Smelt smørret i gen lille gryde, når smørret er smeltet tages gryden af varmen.

Hak det mørke chokolade groft og kom det op i smørret og lade det smelte der i.

Lad smør/chokolade masse køle lidt af. Det må gerne være lunt, når det kommer i dejen, ikke brænd varmt. Prøv med lille fingeren.

Kom æg, vaniljesukker og sukker op i en skål og rør det sammen et en let og luftig hvid masse.

Derefter vendes melet i æggemassen.

Kom smør/chokolade massen i dejen og vend det godt sammen.

Hak groft de tre forskellige Toblerone ud og kom dem op i dejen.

Det skal lige vendes rundt og fordeles i dejen.

Men man skal ikke røre for meget, chokoladen vil begynde at smelte, hvis smør/chokolade massen er lun.

Kom dejen op i en smurt firkantet bageform ca. 20×30 cm.

Kagen skal ind i en forvarmet ovn.

Kages skal bages, men ikke helt bages igennem.

Eller man kan mærke forsigtig på kagen.

Lad kagen køle af på en rist eller på køl i nogle timer til chokoladen i kagen er stivnet.

Kagen serveres som den er eller med bær eller is.

Velbekomme