10-12 pers.
Du skal bruge:
3 bunde evt. se Alm. lagkage, Nutella lagkage eller Chokoladekage m. chokoladecreme
Creme:
200g mørk chokolade 50% (hakket)
½ l. piskefløde
Fyld:
1 stor bakke friske bær
eller
4 ds. syltet mandariner af dryppet.
Du skal gøre:
Bag bundene og lad dem køle af
Varm fløden i en lille gryde til lige, før den koger.
Kom chokoladen og i en skål og hæld fløden over chokoladen.
Det skal blive en ens artet masse.
Kom cremen på køl i 3-4 timer. Den skal være helt kold ellers kan den ikke piskes.
Pisk cremen tyk, men ikke stiv og ikke for lang tid, så skiller den.
Kom en bund på et fad og dæk bunden med en 1/3 del af cremen.
Læg bær eller mandariner på cremen og læg næste bund på.
Gør dette igen.
Til sidst lægges den sidste bund på og resten af cremen fordeles ud over kagen.
Stil kagen op køl i et par timer.
Pynt kagen inden servering.
Velbekomme