4-6 pers.

Du skal bruge:

3 pas. æggeblommer

3 pas. æggehvider

saft og revet skal af 1 citron

1 dl. Sukker

2 dl. piskefløde

4 blade husblas

evt. flødeskum og revet/hakket mørk chokolade til pynt

Du skal gøre:

Kom husblassen i blød i koldt vand, som anvist på pakken.

Kom æggeblommer, sukker og citronskal op i en skål og pisk det hvidt og luftigt eller til sukkeret er opløst.

Kom citronsaften i og pisk det sammen.

Hæld vandet fra husblassen og smelt den over vandbad.

Pisk æggehviderne stive i en skål.

Pisk fløden til skum i en skål, ikke helt stiv.

Kom den smeltede husblas i æggeblommerne og rør det godt sammen.

Vend nu flødeskummet i æggeblommemassen, du må ikke piske eller slå.

Vend til sidst æggehviderne i massen, du må ikke piske eller slå.

Kom fromagen på i portionsglas eller i en stor skål.

Fromagen skal stå på køl i et par timer inden servering.

Pynt fromagen inden den serveres.