4-6 pers.
Du skal bruge:
3 pas. æggeblommer
3 pas. æggehvider
saft og revet skal af 1 citron
1 dl. Sukker
2 dl. piskefløde
4 blade husblas
evt. flødeskum og revet/hakket mørk chokolade til pynt
Du skal gøre:
Kom husblassen i blød i koldt vand, som anvist på pakken.
Kom æggeblommer, sukker og citronskal op i en skål og pisk det hvidt og luftigt eller til sukkeret er opløst.
Kom citronsaften i og pisk det sammen.
Hæld vandet fra husblassen og smelt den over vandbad.
Pisk æggehviderne stive i en skål.
Pisk fløden til skum i en skål, ikke helt stiv.
Kom den smeltede husblas i æggeblommerne og rør det godt sammen.
Vend nu flødeskummet i æggeblommemassen, du må ikke piske eller slå.
Vend til sidst æggehviderne i massen, du må ikke piske eller slå.
Kom fromagen på i portionsglas eller i en stor skål.
Fromagen skal stå på køl i et par timer inden servering.
Pynt fromagen inden den serveres.