20 stk.

Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 min.

Du skal bruge:

3 dl. vand

2 tsk. salt

3 store revet gulerødder

1 dl. solsikkekerner

1 dl. olie

50g gær

600-700g mel

Du skal gøre:

Kom alle ingredienser op i en skål sammen med halvdelen af melet.

Det skal røres sammen i 10 min. gerne på røremaskine.

Tilsæt mere mel lidt ad gangen til dejen er smidig.

Den skal stadig være fugtigt, men ikke sidde fast på fingrene.

Stil dejen til hævning i 30-45 min. til dejen er hævet til dobbelt størrelse.

Del dejen i to og rul dem ud så de passer i størrelsen med en bageplade hver.

Dejen skal være en 1 cm. i tykkelse.

Når dejen er lagt på en bageplade, skal dejen deles i 10 firkantet stykker.

Lad dejen hæve i 30 min.

Derefter pensles den med vand og kommes i ovnen.

Når brødene er gyldne, tages de ud af ovnen og stilles på en rist til afkøling.

Brødene kan bruges til Sandwich eller i madpakken.