20 stk.
Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 10-15 min.
Du skal bruge:
3 dl. vand
2 tsk. salt
3 store revet gulerødder
1 dl. solsikkekerner
1 dl. olie
50g gær
600-700g mel
Du skal gøre:
Kom alle ingredienser op i en skål sammen med halvdelen af melet.
Det skal røres sammen i 10 min. gerne på røremaskine.
Tilsæt mere mel lidt ad gangen til dejen er smidig.
Den skal stadig være fugtigt, men ikke sidde fast på fingrene.
Stil dejen til hævning i 30-45 min. til dejen er hævet til dobbelt størrelse.
Del dejen i to og rul dem ud så de passer i størrelsen med en bageplade hver.
Dejen skal være en 1 cm. i tykkelse.
Når dejen er lagt på en bageplade, skal dejen deles i 10 firkantet stykker.
Lad dejen hæve i 30 min.
Derefter pensles den med vand og kommes i ovnen.
Når brødene er gyldne, tages de ud af ovnen og stilles på en rist til afkøling.
Brødene kan bruges til Sandwich eller i madpakken.