40 stk. bages ved 175 grader i 15-20 min.
Du skal bruge:
250g revet mozzarella ost
3 dl vand
½ dl. raps olie
1 spsk. groft salt
½ tsk. hvidløgspulver
50g gær
500-600g hvedemel
1 tsk. løgpulver
1 tsk. røget paprika
1 tsk. tørret timian
½ tsk. cayennepeber
(40 stk.) ca. 600g bacon i tynde skiver
Du skal gøre:
Kom vand, olie, ost, salt, hvidløgspulver, løgpulver, røget paprika, tørret timian, cayennepeber , gær og halvdelen af melet op i en skål og rør det sammen i 10 min. gerne på røremaskine.
tilsæt derefter melet lidt af gangen, dejen skal være klisteret, men ikke sidde fast på fingrene, så er den klar.
Lad dejen hæve en ½ time og del derefter dejen i 40 stykker.
Formstængerne, kom bacon om og stil dem på en bageplade med bagepapir eller en smurt plade.
Lad stængerne hæve i 30 min.
Kom dem i en forvarmet ovn.
Stængerne skal bage i 15 min. eller til de er gyldne.
Lad stængerne køle lidt af og server dem, som snacks, til varm mad eller til et ostebord.