40 stk. bages ved 175 grader i 15-20 min.

Du skal bruge:

250g revet mozzarella ost

3 dl vand

½ dl. raps olie

1 spsk. groft salt

½ tsk. hvidløgspulver

50g gær

500-600g hvedemel

1 tsk. løgpulver

1 tsk. røget paprika

1 tsk. tørret timian

½ tsk. cayennepeber

(40 stk.) ca. 600g bacon i tynde skiver

Du skal gøre:
Kom vand, olie, ost, salt, hvidløgspulver, løgpulver, røget paprika, tørret timian, cayennepeber , gær og halvdelen af melet op i en skål og rør det sammen i 10 min. gerne på røremaskine.
tilsæt derefter melet lidt af gangen, dejen skal være klisteret, men ikke sidde fast på fingrene, så er den klar.
Lad dejen hæve en ½ time og del derefter dejen i 40 stykker.
Formstængerne, kom bacon om og stil dem på en bageplade med bagepapir eller en smurt plade.
Lad stængerne hæve i 30 min.
Kom dem i en forvarmet ovn.
Stængerne skal bage i 15 min. eller til de er gyldne.
Lad stængerne køle lidt af og server dem, som snacks, til varm mad eller til et ostebord.