bages ved 175 grader i 45-60 min.

Du skal bruge:
6 æg
4 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en stang vanilje
3 dl. mel
2 tsk. bagepulver
revet skal af 1 citroner og 1 appelsin
saften af ½ citron og ½ appelsin
1 dl. raps olie

½ tsk. gurkemeje

Glasur:
250g flormelis
saften fra en ½ appelsin
evt. lidt vand
½ tsk. gurkemeje eller gul frugtfarve

Til pynt skal du bruge små påske æg efter eget ønske og grønt krymmel til græs

Du skal gøre:
Kom æg, citron- og appelsinskal, vaniljesukker, gurkemeje og sukker op i en skål og rør det hvidt, tykt og luftigt, gerne på eller med maskine.
Kom mel, olie, bagepulver og citron- og appelsinsaften i æggemassen og pisk den sammen.
Kom dejen op i en smurt springform og ind i forvarmet ovn.
Lad en prøve med en strikkepind eller trægrillspyd for at se om kagen er færdig. Der må ikke være dej på pinden.
Når kagen er færdig, sættes den på en rist til afkøling.
Glasuren laves ved at komme flormelis og gurkemeje op i en skål og tilsæt appelsinsaften lidt efter lidt.
Kom glasuren ud over kagen og pynt den.
Når glasuren er tør er kagen klar til servering.
Kagen kan godt laves dagen før.
Velbekomme