(20 stk.)
Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 15 min.
Du skal bruge:
3 dl. vand
50g gær
1 dl. rapsolie
2 dl. hvedemel
3-4 dl. protein mel
1 spsk. sukker
1 spsk. groft salt
Vand til pensling
½-1 dl. sesamfrø
Dejen laves:
Kom alle ingredienser op i en rørskål undtagen protein melet, hvis man ønsker sesamfrøene inde i bollerne i stedet for oven på, kommes de også i.
Dette røres godt sammen, gerne på maskine, proteinmelet tilsættes lidt efter lidt til, dejen er smidig og klister lidt til fingrene.
Dejen stilles til hævning indtil dejen er hævet til dobbelt størrelse.
Derefter deles dejen i 20 dele.
Bollerne formes og trykkes falde, hvis man har en form til “burgerbøffer”, kan denne bruges. Som Isabella har gjort her.
Ønsker man pølsebrød, trilles de ud i pølser.
Bollerne sættes på en smurt bageplade, eller bageplade dækket med bagepapir.
Når bollerne/ pølsebrødene er gyldne i top og bund, der de færdige.
Bager de i forlang tid, bliver de hårde.
Stil dem til afkøling på en rist, så er de klar til brug.