4 pers.

Du skal bruge:

1½ l. hønsekødssuppe eller vand

evt. 1 hønse bouillon terning

2 porrer i skiver

1 frisk broccoli i buketter

200g friske cherrytomater i både

½ frisk chili i skiver eller ½ tsk. tørret chili flager

1 stort rundt hvidløg eller 3 fed hvidløg

50 g smør

3 kviste timian

3 laurbærblade

300g kød- og melboller

300g Kyllinge bryst i tern

Du skal gøre:

Kom smørret i gryden og brun kødet.

Kom porrerne, hvidløg, chili, timian og laurbærblade og tomaterne i og lad dem blive bløde og klare på middelvarme.

Hæld suppen/væsken i gryden evt. bouillon terning skal i.

Lad suppen komme op og koge og derefter skal det stå ved middelvarme i 15 min.

kom broccolien i og lad det komme op og koge.

Lad det stå på middelvarme i 5 min. og smag suppen til.

Til sidst skal kød- og melbollerne i suppen og lad det varme op i 3-5 min.

Så kan suppen er serveres med brød/ flutes til.