4 pers.
Du skal bruge:
1½ l. hønsekødssuppe eller vand
evt. 1 hønse bouillon terning
2 porrer i skiver
1 frisk broccoli i buketter
200g friske cherrytomater i både
½ frisk chili i skiver eller ½ tsk. tørret chili flager
1 stort rundt hvidløg eller 3 fed hvidløg
50 g smør
3 kviste timian
3 laurbærblade
300g kød- og melboller
300g Kyllinge bryst i tern
Du skal gøre:
Kom smørret i gryden og brun kødet.
Kom porrerne, hvidløg, chili, timian og laurbærblade og tomaterne i og lad dem blive bløde og klare på middelvarme.
Hæld suppen/væsken i gryden evt. bouillon terning skal i.
Lad suppen komme op og koge og derefter skal det stå ved middelvarme i 15 min.
kom broccolien i og lad det komme op og koge.
Lad det stå på middelvarme i 5 min. og smag suppen til.
Til sidst skal kød- og melbollerne i suppen og lad det varme op i 3-5 min.
Så kan suppen er serveres med brød/ flutes til.