Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 60 min.

Du skal bruge:

150g smør blødt

3dl. sukker

2 tsk. vanilje sukker eller kornene fra en ½ stang vanilje

3 æg

4 dl. mel

2 spsk. Kakao

2 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

1 dl. saft fra appelsin, citron eller mælk

frugtfarver eller pasta

Du skal gøre:

Kom sukker, vanilje og smør op i en rørskål og pisk det godt sammen til smørcreme.

Tilsæt æggene et ad gangen og pisk det god sammen, så det er hvidt og luftigt.

Tilsæt mel, mælk/citrus saft, bagepulver og natron og rør det godt sammen.

Fordel dejen i små skåle, kom kakao i den ene og tilsæt farve i de andre skåle.

Kom lidt i ad gangen og rør det forsigtig rundt til farven er fordelt.

Husk farverne bliver mere kraftige, når den bliver bagt.

Fordel dejen i den brødform min.1,5l.

Kom den i  ovnen og bag dem, prøv med et træspyd at skikke i kagen, der må ikke sidde dej på.

Lad kagen køle af på en rist.