Forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 5-6 min.
Du skal bruge:
800g Kyllinge inderfilet
5 cm. revet frisk ingefær
1 stk. rundt hvidløg eller 3 fed alm. hvidløg (presset eller fint hakket)
1 tsk. sambal oelek
1 spsk. karry
1 tsk. rød karry pasta
1 spsk. fish sauce
1 tsk. groft salt
2 dl. kokosmælk
115g jordnøddesmør
2 spsk. sesamolie
evt. træspyd
Du skal gøre:
Kom alle ingredienser op i en skål undtagen kyllingen og rør det godt sammen.
Smag til og vend kyllingen godt ind i det.
Lad kyllingen stå og trække et par timer på køl, gerne til dagen efter.
Kom evt. kyllingen på spyd.
Læg kyllingen på en bageplade og kom dem i ovnen.
Man kan også komme dem på grillen, hvis man ønsker dette.
De skal ikke have så lang tid i ovnen, men det kommer an på ovnen, mærk på kyllingen eller skær en over for at se, om de er færdige.
De kan serveres til Thai mad, til salat, i madpakken eller som snack.