Forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 5-6 min.

Du skal bruge:

800g Kyllinge inderfilet

5 cm. revet frisk ingefær

1 stk. rundt hvidløg eller 3 fed alm. hvidløg (presset eller fint hakket)

1 tsk. sambal oelek

1 spsk. karry

1 tsk. rød karry pasta

1 spsk. fish sauce

1 tsk. groft salt

2 dl. kokosmælk

115g jordnøddesmør

2 spsk. sesamolie

evt. træspyd

Du skal gøre:

Kom alle ingredienser op i en skål undtagen kyllingen og rør det godt sammen.

Smag til og vend kyllingen godt ind i det.

Lad kyllingen stå og trække et par timer på køl, gerne til dagen efter.

Kom evt. kyllingen på spyd.

Læg kyllingen på en bageplade og kom dem i ovnen.

Man kan også komme dem på grillen, hvis man ønsker dette.

De skal ikke have så lang tid i ovnen, men det kommer an på ovnen, mærk på kyllingen eller skær en over for at se, om de er færdige.

De kan serveres til Thai mad, til salat, i madpakken eller som snack.