Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 45-60 min.

Du skal bruge:
6 æg
4 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en stang vanilje
3 dl. mel
2 tsk. bagepulver
125g fint hakkede mandler
½ dl. mælk
1 dl. raps olie
300g Amarena Kirsebær m. væske
1 spsk. flormelis

Du skal gøre:
Kom æg, vaniljesukker og sukker op i en skål og rør det hvidt, tykt og luftigt, gerne på eller med maskine.

Tag kirsebærrene op ap væsken og hak dem groft, gem et par kirsebær til pynt.

Væsken fra kirsebærrene gemmes til kagen er bagt færdig.
Kom mel, olie, bagepulver, mandler og mælk i æggemassen og pisk den sammen.
Kom dejen op i en smurt springform og ind i forvarmet ovn.
Lad en prøve med en strikkepind eller trægrillspyd for at se om kagen er færdig. Der må ikke være dej på pinden.
Når kagen er færdig, sættes den på en rist til afkøling.
Prik huller i kagens top med et træspyd.
Fordel væsken fra kirsebærrene ud over kagen.
Lad væsken stive ind i kagen og drys flormelis med en si over kagen lige inden servering.
Den kan laves dagen før.