Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 45-60 min.
Du skal bruge:
6 æg
4 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en stang vanilje
3 dl. mel
2 tsk. bagepulver
6 spsk. kakao
3 bananer
1 dl. raps olie
12 store Chokolade skildpadder
Du skal gøre:
Kom æg, bananer, vaniljesukker og sukker op i en skål og rør det hvidt, tykt og luftigt, gerne på eller med maskine.
Kom mel, olie, bagepulver og kakao i æggemassen og pisk den sammen.
Smelt 6 spildpadder over vandbad og vend det i dejen.
Kom dejen op i en smurt springform, læg de sidste skildpadder i dejen og kom den ind i forvarmet ovn.
Lad en prøve med en strikkepind eller trægrillspyd for at se om kagen er færdig. Der må ikke være dej på pinden.
Når kagen er færdig, sættes den på en rist til afkøling.