1 stk.
Bages ved 165 grader i ca.1-1½ time.

Du skal bruge:
4 æg
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra ½ stang vanilje
250g sukker
250g smør i stuetemperatur
250g mel
2 tsk. bagepulver eller 1 tsk. bagepulver og 1 tsk. natron
2 spsk. kakao
2 spsk. fløde eller mælk

6 store skildpadder

Du skal gøre:
Kom smør, vaniljesukker/korn og sukker op i en skål og pisk det godt sammen til, det ligner smørcreme.
Tilsæt så et æg af gangen og rør godt rundt hver gang.
Når det sidste æg er kommet i, pisk det så i 5-10 min. til det er helt hvidt og luftigt.
Tilsæt melet og bagepulver og rør det godt sammen.
Tag så en 4 del af dejen fra i en lille skål, kom kakao og fløde her i og rør det godt rundt.
Så er du klar til at samle dejen.
Tag en 1½l. brødform og beklæd den med bagepapir eller smør den.

Kom halvdelen af den hvide dej i bunden af formen.
Kom derefter den mørke dej i formen og slut af med resten af den lyse dej.

læg skildpadderne ned oven på dejen og tryk dem lidt ned.

Så skal kagen bages i forvarmet ovn.
Når kagen er næsten færdig, kan man stikke i kagen og se, om den er færdig.
Men pas på kagen kan godt falde sammen, hvis man åbner lågen for tidligt.
Stik med et trægrillspyd og mærk om der sidder dej på spyddet.
Når dejen ikke hænger på spyddet mere, så er kagen færdig.
Lad den køle af og så er den klar til servering.
Velbekomme 😉