4 pers.

Du skal bruge:

400g pasta

1 portion Avocado creme med hytteost

2 stk. entrecote bøffer ca. 400g

1 rundt hvidløg eller 2 fed

1 kvist rosmarin

lidt olie og smør til stegning

Du skal gøre:

Brun bøfferne på en varm pande med olie, husk at krydre dem med salt og peber.

Når de er brunede, sættes de på middelvarme og kom en klat smør ved sammen med rosmarin og hvidløg.

Sæt vand over til pasta og kom salt i.

Lad bøfferne stå og hvile på et fad eller tallerken til, de skal skæres.

Følg anvisningen på pasta indpakningen.

Lav avokadocremen.

skær bøfferne ud i tynde skiver.

Hæld vandet fra pastaen og vend avokado cremen i.

Server pastaen og læg kødet oven på.

Man kan også helt undlade kødet, det smager skønt også som kødløs ret.

Velbekomme.