Ovn varme: 180 grader

Bagetid: ca. 4-5 min.

Alt: 9- 12 stk. efter størrelsen på muffins formene.

Du skal bruge:

125g Past. Æggeblommer

75g Past. Æggehvider

50 g Sukker

1 spsk. Kakao

100g Smør

170g Mørk chokolade

40g Mel

Du skal gøre:

Put chokolade og smør i en lille tyk bundet gryde og lad det smelte over lav varme og derefter køle af.

Pisk æggehvider og stil det til side.

Pisk æggeblommer, sukker og kakao sammen til en tyk masse. Put derefter mel i og pisk lidt endnu.

Derefter hældes chokolade/smør blandingen i ægge/mel massen, når alt er rørt sammen vendes æggehvider forsigtigt i.

Fordel dejen i formene enten ved at putte dejen i en sprøjtepose eller med to spiseskeer.

Derefter bages kagerne.

De passer godt til kold eller varm bærsovs eller is, kan også spises alene.