kyllinge-laar-1

( 1 pers.) I en forvarmet ovn på 200 grader i 1 time

Du skal bruge:

3 stk. kyllingelår

200g kartofler

1 stænger frisk rosmarin

1 spsk. Raps/Oliven olie

salt og peber

6 Cherry tomater

1/8 iceberg salat

½ avokado

1/4 rød peberfrugt

1/5 del af agurk

4 Champignoner

½ dl. bønnespirer

2 spsk. Raps/Oliven olie

½ dl. feta ost

½ tsk. oregano

Salt og peber

kyllingelaar-2

Kom kyllingelårene op i en bradepande, gerne med genbrugs bagepapir i bunden.

Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både.

Kartoffelbådene komme i bradepanden sammen med kyllingen.

Skyl rosmarinen og riv bladene af stænglen og kom det hele i bradepanden.

Drys salt og Peber over kødet og kartoflerne og hæld olie ud over det.

(Brug kun det olie, som er nødvendigt, hvis man laver denne ret til 1 pers. skal der kun en 1 spsk. Olie over.)

Vend i indholdet i bradepanden sammen med fingrene, så det bliver godt blandet sammen.

Kom bradepanden i ovnen.

isabella-1

I mens Kyllingen er i ovnen, skylles tomerne og skæres i halve.

Læg dem i et lille ovnfast fad, drys dem med, oregano, salt og peber.

Hæld olien over og vend det rundt med fingrene.

Kom dem i ovnen i på en bageplade i 15-20 min.

lad dem køle af til salaten skal serveres.

tomater-1

Skyl grønsagerne og skær dem ud i strimler/skiver.

Kom dem op i en skål og på køl til salaten skal serveres.

Når Kyllingen er færdig, tages den ud af ovnen og er klar til servering.

Salaten blandes med de ovnbagte tomater og olien derfra og er nu klar til servering.

Man behøver ikke dressing, da tomaterne, olien og avokadoerne selv laver en skøn dressing.

20170324_164017-2