Kanel snegle
10 stk.
Dej:
25g Gær
1,5 spsk. Rørsukker
¼ tsk. Salt
1 Æg
1,5 dl Mælk
1 tsk. Kardemomme
½ tsk. Kanel
90g Smør eller 0,5 dl. Rapsolie
300 g Mel
Fyld:
75g Blødt smør
1/2 dl. Rørsukker
¼ dl. Brun farin
1,5 spsk. Kanel
Glasur:
125g Flormelis
Vand
Evt. 1 spsk. Kakao
1 æg til pensling af kanelsneglene.
Man kan også undlade glasur og drysse sneglene med
perlesukker efter pensling med æg.
175 grader i varmluft ovn og 200 grader i alm. Ovn.
Lun mælken og kom sukker, gær, salt, æg, kardemomme, kanel i
en skål og rør det sammen.
Bland halvdelen af melet i og rør det godt til dejen laver
tråde.
Del smørret eller mål olie og kom det i dejen.