Du skal bruge:
200g mandler
1½ dl. florsukker eller alm. sukker
1/4 dl. vand
Du skal gøre:
Tag en silikone måtte eller et stykke bage papir og læg på bordet.
Tag en lille smule mad olie i en skål og læg to spise gafler klar.
Kom mandler, vand og florsukker op en gryde.
Sæt gryden på høj varme og rør rundt.
Når vandet for damper, begynder mandlerne at blive hvide, skal man skrue ned på middel varme.
Nu vil sukkeret begynde at smelte, pas på at det ikke brænder på.
Mandlerne er færdige, når de siger lyde hen af popcorn eller smæld.
Tag derefter gryden helt væk for varmen.
Nu skal mandlerne op på måtten/ bagepapiret, men tag kun nogle stykker af gangen.
Sidder mandlerne sammen, så dyp gaflerne i olien og skil mandlerne fra hinanden.
De skal ligge med lidt afstand fra hinanden.
Når mandlerne er kølet af, er de klar til at spise.
Mandlerne skal opbevares i en lufttæt bøtte, hvis de ikke spises med det samme ellers klister de sammen.
Velbekomme 😉