4 pers.

Brunch

Du skal bruge

300g bacon i skiver

½ melon

½ ananas

evt. 300g cocktailpølser/ brunch pølser 2-3 stk. pr. pers.

Røræg:

12 æg (hvis det er str. m ellers 8 str. l)

1 dl. fløde/mælk

1 tsk. groft salt

peber

½ tsk. timian

½ tsk. chilipulver/flager/ sød chili pulver

lidt smør til stegningen.

Du skal gøre:

Skær melon og ananas i pæne skiver og lig dem på et fad.

Steg baconet på panden på middel varme eller i ovn ved. 200 grader til de er gyldne og sprød, ikke hårdt.

Lig baconet på noget køkkenrulle til det skal serveres ellers kan det fylde med fedt på tallerken/fadet.

Rør æggene sammen og tilsæt fløde og krydderier. Man kan undlade krydderierne og bare bruge salt og peber.

Kom en klat smør i en lille gryde ved middel varme og når smørret er smeltet kommes æggemassen i.

Brug et piskeris til at rører rundt, så det ikke brænder på.

Når man kan se, at det ikke er fyldende, men stadig lidt klisteret er det færdigt. Det skal ikke blive til små hårde knolde.

Kom rør æggen op i en skål.

Laver man pølser til, skal de lunes ved svag varme, i mens man laver røræggen, evt. i panden med baconfedtet.

Så er der klar til servering.

Velbekomme 😉

Se også Olivers æg (morgenmad) Amerikanske pandekager