20-30 stk. bages ved 175 grader i 12-15 min

Du skal bruge:

2 spsk. kakao

100g hakket mørk chokolade

100g hakket guld karameller

1 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en ½ stang vanilje

100g smør ( stuetemperatur)

100g sukker

50g farin

1 æg

100g mel

½ tsk. natron

60g havregryn

Du skal gøre:

Kom alle ingredienserne op i en skål og rør det sammen, gerne på maskine.

Når dejen er ensartet, er den klar til brug.

Brug to teskeer til at komme dejen over på en smurt bageplade eller brug bagepapir.

Der skal være god plads mellem hver kage, da de fylder ud.

De skal i en forvarmet ovn og bage til de er gyldne, ca. 12-15 min. alt efter ovnen og det kan være svært at se, om de er færdig.

Når kagerne er bagt, skal de på en rist og køle af.

Kagerne opbevares i en kagedåse.

Velbekomme