Bages ved 175 grader i ca.45-60 min.

Du skal bruge:

Bunde:

4 æg

2½ dl sukker

2 tsk vanilje sukker eller kornene fra en ½ stang vanilje

2 dl. mel

3/4 dl . rasps olie

1 tsk. bagepulver

Creme:

30 små chokolade skildpadder eller 15 store

200 g mørk hakket chokolade

½l piskefløde

300g friske blåbær eller jordbær, hindbær

Pynt:

3 stk. kinder chokolade eller 100g hvid chokolade

15 små skildpadder eller 10 store

100g guld karameller

Du skal gøre:

 Bunde:

Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en let luftig hvid masse.

Kom mel, bagepulver og olie i og rør det rundt.

Kom dejen op i en smurt springform og ind i en forvarmet ovn.

Kagen bages til den er gylden og der ikke sidder dej fast, når man laver en stik prøve med en strikkepind eller trægrillspyd.

Kage skal afkøles på en rist.

Creme:

Kom chokolade og skildpadder op i en skål.

Varm fløden til lige før koge punktet.

Hæld fløden lidt efter lidt ud over chokoladen og rør godt rundt til det er blevet et en blank ensartet masse.

Cremen skal derefter på køl i 2-3 timer.

Kagen samles:

Del kagebunden i to og kom underdelen på et fad.

Rør let rundt i cremen og kom halvdelen på bunden.

Læg 3/4 dele af blåbærrene på bunden.

Kom den øverste bund på og fordel resten af cremen på toppen og siderne af kagen.

Derefter ristes kinder chokoladen udover toppen af kagen.

Fordel derefter skildpadder, guld karameller og resten af blåbærrene på toppen af kagen.

Kagen stilles på køl til den skal spises min. 2 timer eller til dagen efter.

Velbekomme