4 pers.
Du skal bruge:
500g frisk grønkål
1 l. vand eller suppe
2 stk. svinebouillon eller hønse bouillon
2 store løg
50 g smør
½ tsk. chili flager
1 tsk. timian
2 dl. piskefløde
Salt og peber
300g Kyllinge inderfilet
½ dl. teriyaki sauce
1 fed presset hvidløg
lidt olie til stegning
Du skal gøre:
Kyllingen, teriyaki sauce kommer i en skål sammen med hvidløget og blandes godt.
Lad det stå på køl til det skal steges.
Pil løget og skær det i strimler.
Kom smørret i en gryde og smelt det.
Kom løget i gryden og lad det stå på middelvarme til løgene er bløde.
Tilsæt derefter vandet og bouillon, og lad det komme op og koge.
Skyl og hak grønkålen groft.
Når vandet koger skal grønkålen i og det skal op og koge igen.
Når grønkålen har været oppe og koge, skrues der ned på middel varme.
Chili og timian kommes i suppen og smages til med salt og peber.
Suppen skal varmes godt igennem i ca. 20 min.
Steg kyllingen på en pande med lidt olie ca. 5-7 min.
skær kyllingen i mindre stykker.
Når suppen er klar, kan den serveres sammen med kyllingen og Rødbedeboller
Velbekomme