4 pers.
Svinekød i sød chilisauce
Du skal bruge:
400g svinekød i tern
250g champignon i skiver
2½ dl piskefløde eller 1 ds. kokosmælk
1 stort løg i tern
1 svine eller hønse bouillon terning
1 dl sød chili sauce
½ broccoli i buketter
1 bdt. grønne asparges i små stykker
lidt smør eller kokos olie til stegning
salt og peber
Du skal gøre:
Smelt smørret i en gryden og brun kødet af.
Kom champignoner og løg i gryden og lad det stå på middel varme under låg.
Når champignoner og løg er blevet bløde, kommes fløden i.
Kom Chili sauce, og bouillon terning i gryden og lad det små på middel varme i 30 min.
Derefter skal broccoli i gryden og koges i ca. 5 min.
Aspargesene skal i gryden lige før servering.
Smag til med salt og peber evt. lidt mere chili sauce.
Retten serveres med kogte ris eller nudler.
Velbekomme