4 pers.

Svinekød i sød chilisauce

Du skal bruge:

400g svinekød i tern

250g champignon i skiver

2½ dl piskefløde eller 1 ds. kokosmælk

1 stort løg i tern

1 svine eller hønse bouillon terning

1 dl sød chili sauce

½ broccoli i buketter

1 bdt. grønne asparges i små stykker

lidt smør eller kokos olie til stegning

salt og peber

Du skal gøre:

Smelt smørret i en gryden og brun kødet af.

Kom champignoner og løg i gryden og lad det stå på middel varme under låg.

Når champignoner og løg er blevet bløde, kommes fløden i.

Kom Chili sauce, og bouillon terning i gryden og lad det små på middel varme i 30 min.

Derefter skal broccoli i gryden og koges i ca. 5 min.

Aspargesene skal i gryden lige før servering.

Smag til med salt og peber evt. lidt mere chili sauce.

Retten serveres med kogte ris eller nudler.

Velbekomme