4 pers.

Du skal bruge:

12 skiver røget laks

2 dl. rejer

1/4 icberg salat

1 bdt. radiser

3 skiver blomkål

2 gulerødder eller en stor

2 avokadoer

1 peberfrugt

1 citron

1 bdt. dild

2 dl. creme fraiche

2-3 spsk. rygeost, Philadelfia eller andet neutral smøreost.

salt og peber

Du skal gøre:

Skyl og snit salaten i strimler og fordel det på 4 tallerkner.

Radiser og gulerødder skylles og skæres i tynde skiver og lægges på tallerknerne.

Blomkålen skæres i mindre buketter og lægges på tallerknerne.

Avokado og Peberfrugt skæres i strimler og lægges på tallerknerne.

Dressingen laves ved at komme creme fraiche og ost på i en skål.

Hak dilden, men gem lidt til pynt.

Skær 4 citronbåde af citronen og brug resten af citronen til at smage dressingen til.

Smag dressingen til med salt og peber.

Læg lidt dressing i midten af tallerknerne.

Tag laksen så skal der rulles tre roser til hver tallerken.

Dette gøres ved at man lægger lakse skiven på en spækbræt og starter med at rulle laksen sammen.

Stil laksen i dressingen, så rosen bliver helt på plads.

Fordel rejerne på tallerken og læg en citronbåd og  lidt dild til pynt.

Velbekomme