20170224_124938

Dej:

6 Æg

4 dl. Sukker

2 tsk. St. kanel

2 tsk. Vaniljesukker/ ½ stang vaniljekorn

3 dl. Mel

2 tsk. bagepulver

1 dl. Raps olie

1/2 dl. appelsinsaft.

3 store eller 6 små fint revet gulerod

1 fint revet æble uden skral

Reven skal af en appelsin

Glasur:

400g Philadelphia

1 stang vaniljekorn

500g Flormelis

250g Blødt smør

Reven skal af en citron

3 ds. syltede mandariner

Forvarm ovnen på 180 grader varmluft/ 200 alm. Ovn.

Dej:

Æg, sukker, kanel, vanilje og appelsin skal piskes sammen til en tyk luftig masse.

Reven gulerod og æble vendes i melet og derefter puttes det i dejen sammen med bagepulver og piskes godt sammen.

Olie og appelsinsaft puttes i dejen og piskes godt.

Dejen puttes i en springform eller bradepande 20X30 cm. Og bageovnen i 45-60 min. Alt efter ovnen.

Kagen stilles til afkøling.

Glasuren:

Ost, smør, flormelis, vanilje og citronskal puttes i en skål og piskes sammen til en blød masse.

Kagen deles i to bunde, 1/3 del af glasuren smørres ud på den nederste bund og halvdelen af mandarinerne fordeles på bunden.

Den sidste bund lægges på resten af glasuren fordeles på top og sider og pyntes tilslut med resten af mandarinerne.

Kagen stilles på køl i min.  3 timer eller til dagen efter.

20170224_185051-1