bages ved 175 grader i ca. 60 min.

Du skal bruge:

6 æg

4 dl. sukker

3 dl. mel

1 dl. olie

2 tsk. vanilje sukker eller kornene fra en halv stang vanilje

2 tsk. bagepulver

300g rabarber skåret i skiver

200g pistacie marcipan

Du skal gøre:

Pisk æg, sukker og vanilje sammen til en hvid let luftig masse.

Kom rabarberne op i en skål og  kom lidt af melet ned til dem.

Vend melet godt rundt i rabarberne.

Resten af melet kommes i æggemassen sammen med bagepulver og olie.

Vend det godt rundt.

Kom rabarberne op i dejen og vend det godt rundt.

Dejen kommes i en smurt springform.

Til sidst fordeles pistacie marcipanen i små klumper, som fordeles rundt i formen.

De skal bare lægges oven på dejen, de synker selv ned og lægger sig sammen med rabarberne.

Formen kommes i ovnen og bages til der ikke sider dej fast på et træspyd eller strikkepind.

Det tager ca. 1 time og kagen skal være gylden.

Når kagen er færdig, stilles den på en rist til afkøling.

Kagen serveres med flødeskum eller creme fraiche.