Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 45-60 min.
Du skal bruge:
6 æg
4 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en stang vanilje
3 dl. mel
2 tsk. bagepulver
3 bananer
½ dl. mælk
1 dl. raps olie
Glasur:
200g mørk chokolade (groft hakket)
1 dl. piskefløde
Du skal gøre:
Kom æg, vaniljesukker, bananer og sukker op i en skål og rør det hvidt, tykt og luftigt, gerne på eller med maskine.
Kom mel, olie, bagepulver og mælk i æggemassen og pisk den sammen.
Kom dejen op i en smurt springform og ind i forvarmet ovn.
Lad en prøve med en strikkepind eller trægrillspyd for at se om kagen er færdig. Der må ikke være dej på pinden.
Når kagen er færdig, sættes den på en rist til afkøling.
Kom piskefløden i en gryde og bring det til kogepunktet.
Kom chokoladen i en skål og hæld den varme fløde over den.
Rør det godt sammen til en ensartet masse.
Til sidst hældes det ud over kagen, lad det køle af.