4 pers.

Du skal bruge:

800g kold flæskesteg uden svær

800g kogte kartofler

4 løg

100g 150g smør

½fl. HP sovs

salt, peber evt. lidt tørret timian

Du skal gøre:

Skær løg, kartofler og flæskesteg ud i tern.

Kom smørret i en gryde og lad dem blive bløde og klare.

Kom derefter kød og kartofler op i gryden sammen med HP sovs.

Smag til med salt og peber evt. timian.

Lad det varme godt igennem minimum 20 min. på middelvarme. Rør rundt en gang imellem.

Biksemaden er servers med et spejlæg og surt til.

Laver man til mange mennesker på en gang, kan man lave det i ovnen.

Kom det hele op i en bradepande og bland det godt rundt og skær smørret ud i tern.

Kom det ind i en forvarmet ovn på 200 grader.

Rør rundt i det en gang imellem, det skal have mellem 20-30 min. i ovnen alt efter ovn og mængde.