Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 45-60 min.

Du skal bruge:
6 æg
4 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker eller kornene fra en stang vanilje
3 dl. mel
2 tsk. bagepulver
6 spsk. kakao
½ dl. færdiglavet kaffe
1 dl. raps olie

Glasur:

400g flormelis

125g kokosmel

kornene af en ½ stang vanilje eller 2 tsk. vaniljesukker

8 spsk. færdiglavet kaffe

240g smør

Du skal gøre:
Kom æg, vaniljesukker og sukker op i en skål og rør det hvidt, tykt og luftigt, gerne på eller med maskine.
Kom mel, olie, bagepulver, kakao og kaffe i æggemassen og pisk den sammen.
Kom dejen op i en smurt springform og ind i forvarmet ovn.
Lad en prøve med en strikkepind eller trægrillspyd for at se om kagen er færdig. Der må ikke være dej på pinden.
Når kagen er færdig, sættes den på en rist til afkøling.

Prik huller i kagens top med et træspyd.

Glasuren laves ved at komme alle ingredienser op i en lille gryde eller kasserolle.

Lad det stå på lav varme og rør rundt i det.

Når smørret er smeltet og det er blevet en ensartet masse, hældes det ud over kagen og fordeles.

Lad kagen køle af og glasuren stivne, så er den klar til servering.

Den kan laves dagen før.