4 pers.

Du skal bruge:

500g frosne ærter

1 porre

½ frisk chili i skiver eller ½ tsk. tørret knuste chili flager

1 l. vand eller bouillon/suppe

1 bouillon terning, hvis man ikke har suppe/bouillon

4 kviste frisk timian eller 2 tsk. tørret timian

2½ dl. piskefløde eller mælk (kan undlades)

25g smør

Salt og peber

Tilbehør:

Her har vi stegt 200g kyllingebryst marineret i teriyaki sauce og skåret det i tern.

Man kan servere brød eller flutes til.

Du skal gøre:

Kom smørret i gryden og kom porrerne i.

Lad porrerne stege på middelvarme til, de er bløde og klare.

Kom chili og timian i, husk at fjerne kvistene fra timianen, inden det kommes i.

Hæld Væsken i samt evt. bouillon terning og lad det komme op og koge.

Lad det stå på middelvarme i 15 min.

Kom ærterne i suppen og lad det komme op og koge.

Derefter skal det stå på middelvarme i 5 min.

Blend suppen og tilsæt fløden, lad suppen komme op og koge.

Derefter skal den stå på middelvarme, smag suppen til.

Så kan suppen serveres.

Velbekomme