50-60 stk.
Bages i forvarmet ovn ved. 210 grader i 10-15 min.
Du skal bruge:
1 dk. solsikkekerner
1 dl. græskarkerner
1dl. hørfrø
1 dl. sesamfrø
1 dl. chiafrø eller hampefrø
2 dl. vand
2 dl. rapsolie
3½dl. hvedemel eller 1 dl. groft mel og 2½dl. hvedemel
½ spsk. groft salt
10g gær
Du skal gøre:
Hvis du bruger chiafrø, skal de ligge i blød i væsken ½ time først.
Kom alle ingredienser i en røreskål og rør det godt sammen til en ensartet massen.
Lad det stå tildækket i 2-3 timer.
Derefter rulles dejen så tyndt ud, som muligt.
Skær dejen ud i firkanter eller form dem runde eller brug en udstikker, det er kun fantasien som sætter grænsen.
Kom dejen på bagepladen med mellem rum imellem.
Kom pladerne i ovnen og lad bage til de er sprøde og gyldne.
Lad dem stå og køle af på en rist.
De kan spises som de er, med pålæg på eller til forretter m.m.
Børnene her elsker dem i madpakken, nogle gange smelter vi lidt mørk chokolade mellem 50-100g over vandbad og pensler knækbrødene med chokolade.
Velbekomme