4 pers.

Du skal bruge:

900g kalkun bryst

1 løg

1 rundt hvidløg eller 3 fed

3 laurbærblade

1 chili

1 Maggi terning

3 nelliker

6 kviste frisk timian eller 2 tsk. tørret

1 tsk. røget paprika

1 tsk. røget salt

peber

50g smør

4 dl. vand

Du skal gøre:

Kom paprika, salt og peber på kalkunbrystet og brun det i gryden med smørret.

Kom resten af ingredienserne i gryden og lad det koge op.

Derefter skal det stå på middelvarme i 45-60 min.

Det skal vendes en gang imellem.

Tag kødet op af vandet og lad det trække lidt.

Derefter hives kødet fra hinanden med to gafler.

Koges det forlang tid, bliver kalkunen tør.

Kødet kan bruges som det er til aftens mad, i Pitabrød, i salat eller i  Burgerboller eller pølsebrød

Velbekomme