4-6 pers.
Bages i forvarmet ovn ved. 170 grader i ca. 30 min.
Du skal bruge:
To skåle kom følgende i første skål:
500g friske rabarber i skiver
100g sukker
1 tsk. vaniljesukker
I den anden skål kommes:
120g g havregryn
80g fint hakket pistacienødder
120 g hvedemel
125g sukker
150g blødt smør i tern
2 tsk. vaniljesukker
Revet skal af 1 citron
Du skal gøre:
Vend rabarberne godt rundt i sukkeret og kom det op i et tærtefad eller ovnfast fad.
Melblandingen æltes godt sammen, så smørret bliver fordelt i.
Til sidst lægges crumblen over rabarberne, så det er helt dækket.
Kom den i ovnen og lad den stå i ovnen til crumblen er gylden og sprød.
Tag kagen ud af ovnen og lad det stå på en rist et par minutter og derefter er den klar til servering.
Kagen serveres med flødeskum eller vaniljeis.
Velbekomme