4-6 pers.

Bages i forvarmet ovn ved. 170 grader i ca. 30 min.

Du skal bruge:

To skåle kom følgende i første skål:

500g friske rabarber i skiver

100g sukker

1 tsk. vaniljesukker

I den anden skål kommes:

120g g havregryn

80g fint hakket pistacienødder

120 g hvedemel

125g sukker

150g blødt smør i tern

2 tsk. vaniljesukker

Revet skal af 1 citron

Du skal gøre:

Vend rabarberne godt rundt i sukkeret og kom det op i et tærtefad eller ovnfast fad.

Melblandingen æltes godt sammen, så smørret bliver fordelt i.

Til sidst lægges crumblen over rabarberne, så det er helt dækket.

Kom den i ovnen og lad den stå i ovnen til crumblen er gylden og sprød.

Tag kagen ud af ovnen og lad det stå på en rist et par minutter og derefter er den klar til servering.

Kagen serveres med flødeskum eller vaniljeis.

Velbekomme