Bages i forvarmet ovn 175 grader i ca. 15 min.
Du skal bruge:
3dl vand
1 dl olie
50g gær
2 tsk. groft havsalt salt
500-600g mel
1 rundt hvidløg eller 3 fed presset
5 stanger oregano (bladene groft hakket) eller 2 spsk. tørret
samt:
oliven olie
groft hav salt
Du skal gøre:
Alle ingredienser minus halvdelen af melet skal op i en skål og røres godt sammen i ca. 10 min., brug gerne røremaskine.
Tilsæt derefter melet til efter lidt, dejen skal være klistret, men må ikke sidde fast på fingrene.
Fordel dejen i et ovnfast fad.
Lad dejen stå til hævning til dejen er hævet til dobbelt størrelse.
Tryk let ned med fingrene i dejen, så der bliver lavet små huller i dejen.
Hæld forsigtigt lidt oliven olie over dejen og drys med hav salt.
Kom fadet ind i en forvarmet ovn til bages til det er gyldent.
Lad det køle lidt af på en rist, så er det klar til at spise sammen med varm mad eller til oste bord.
Velbekomme