( 2 pers.)
Du skal bruge:
1/4 frisk rødskål
1/4 pomelo
1/3 granatæble
50g valnødder
1 spsk. fyldende honning
salt og peber
Salaten laves:
Skyl og del rødkålen, således at du har en 1/4. Fjern stokken og skær rådkålen i tyndeskiver eller skær det på et mandolinjern.
Put den skåret rødkål i en skål.
Skær skrællen af pomeloen og del den, så du har en 1/4. Man skal fjerne hinder og kerner, så det kun er frugtkødet, som kommer i salaten.
Så skal man dele granatæblet og kernerne puttes i skålen.
Knus valnødderne med hænderne, så det ikke er hele stykker og put dem i skålen.
Tilsæt honningen og lidt salt og peber.
Vend salaten godt rundt og stil den på køl en ½ time eller til den skal serveres.
Husk at vende rundt i salaten lige bliver vendt rundt inden servering. Saften for frugten laver selv den skønneste dressing.